Petrovska: Deputetët me skafandra respektuan protokollet

14

Deputetët që ishin në Parlament respektuan protokollet, dhe nuk rrezikuan shëndetin as të deputetëve dhe as të punonjësve të Parlamentit, tha në emisionin e sotëm në “Rruga drejt” në Alsat, deputetja e LSDM-së, Slavjanka Petrovska. Derisa komentoi pretendimet e bashkëbisedueses nga VMRO-DPMNE, Rashela Mizrahi, se opozita nuk i ka të gjitha faqet e protokolleve të Kuvendit, Petrovska tha se opozita ngriti kallëzime penale, por pa i pasur të gjitha dëshmitë.

– Advertisements –


Kolegët që erdhën të dielën i respektuan protokollet, dhe nuk rrezikuan shëndetin e asnjërit prej deputetëve, as punonjësve, sepse ata hynë në kushte të veçanta, votuan, ushtruan të drejtën e tyre si deputetë dhe u larguan nga Kuvendi. Çdo gjë tjetër është një diskutim, përfshirë këtë – nuk i kemi protokollet, nuk i kemi të gjitha provat, por kemi ngritur kallëzime penale,” tha Petrovska.

Burimi