LAJMËRIM ! Me datë 18 Prill, e Diell në ora 2pm do të mbahet takim me kryetari…

48

LAJMËRIM !

Me datë 18 Prill, e Diell në ora 2pm do të mbahet takim me kryetarin e Dibrës Dr. Hekuran Duka dhe komunitetin dibran!

Ky takim nga ana e komunës së Dibrës ka për qëllim të elaborojë punën e Kryetarit për dy vitet e fundit, si dhe një bashkëbisedim me komunitetin dibran i cili vepron dhe jeton në Amerik, për të diskutuar në lidhje me problematikat e Dibrës dhe të ardhmen e saj!

Takimi do të mbahet me datë 18 Prill, 2021 në ambientet e Hotel Hilton, Staten Island në ora 2pm
Delegacioni që do të përfaqësojë Komunën e Dibrës në këtë takim, do të jenë:
– Kryetari: Dr.Hekuran Duka
– Sekretari i komunës: z. Ylli Mirzo
– Përgjegjësi i departamentit të IT-së në Komunën e Dibrës, z.… More


May be an image of 4 people and text that says 'ALON KOMUNA DIBER 7 1996 HOQATATHARE DIBRA HEDIBRA COMMUNI ORGANIZATION AVALON Takim midis komunitetit dibran që jeton dhe vepron në shtetin e New York-ut, SHBA dhe Kryetarit të komunés Dibër Dr. Hekuran Duka VENDI: HILTON GARDEN INN STATEN ISLAND (1100 SOUTH AVE, STATEN ISLAND, NY 10314) Data: 04.18.2021 (e diel) Ora: 2 PM Temat takimit 1.Raport punes sẽ Komunës Diber 2.Prezantimi projekteve per vitin 2021 3.Rregjistrim 2021 NUMRI LIMITUAR PER SHKAK TẺ COVID-19 LUTEN Të GJITHE PJESMARESIT Të RESPEKTOJNE MASAT ANTI-COVID'


Huazuar nga faqja e FB Komuna Dibër