“Rruga drejt”, përplasje mes BDI-së dhe ASH-së për regjistrimin

17

Në emision “Rruga Drejt” që transmetohet sonte në 20:40 minuta diskutohet për aksionin e fundit policor për falsifikimin e pasaportave, shtyrjen e regjistrimit të popullsisë  si dhe faktorët e migrimit të qytetarëve jashtë vendit. Të ftuar janë Tahir Hani nga BDI dhe Arben Fetahi nga Aleanca për Shqiptarët.

Burimi