Reshjet e borës bllokojnë rrugën Gostivar-Kërçovë dhe anasjelltas

11

Për shkak të reshjeve të dobëta të dëborës është bllokuar rruga Gostivar-Kërçovë në qafën malore Strazhë duke shkaktuar kolona të gjata të makinave, transmeton Alsat. Dyshohet se rruga është bllokuar për shkak se shumica e vozitësve me kalimin e afatit për rregulla dimërore në trafik, tashmë kanë ndërruar pneumatikët e dimrit duke vendosur pneumatikë për kushte verore. Si rrjedhojë shumë makina kanë ndaluar shpejtësinë ose kanë ndaluar plotësisht vozitjes pasi rrugët me ngrica paraqesin problem për manovrimin e makinave.

Burimi