Shqipëria ruan pozitat në FIFA

11

19:10 07/04/2021
Kombëtarja renditet në vendin e 66 për muajin Prill
Kombëtarja nuk ndryshuar pozicion në klasifikimin e FIFA-s në muajin Prill, duke qëndruar e 66-të.
Shqipëria arriti 2 fitore dhe 1 humbje në takimet e fundit. Kosova ka humbur 3 pozicione nga një muaj më parë dhe tani është në vendin e 120.
Në krye të renditjes së FIFA-s mbetet Belgjika e ndjekur nga Franca dhe Brazili.
Tv Klan

Huazuar nga