Qytetarët nga Kosova dhe Shqipëria nuk kanë nevojë për test PCR

12

Qytetarët e Kosovës të cilët vizitojnë Shqipërinë, nuk do të kenë nevojë të paraqesin test PCR për të hyrë në territorin e Shqipërisë.

E njëjta gjë vlen edhe për qytetarët nga Shqipëria të cilët vijnë në Kosovë.

Këtë për Telegrafin e ka konfirmuar, ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi.

“Në bazë të reciprocitetit, lëvizja e qytetarëve do të jetë siç ka qenë edhe më parë. Pra qytetarët si të Kosovës ashtu edhe të Shqipërisë nuk do të kenë nevojë të paraqesin test PCR për të hyrë në të dyja këto shtete”, ka thënë Minxhozi.

Përndryshe, prej sot në Kosovë kanë hyrë në fuqi masat e reja për t’u mbrojtur nga COVID-19. Këto masa do të zgjasin deri më 18 prill. /Telegrafi/Huazuar nga