Prill, më 25

17

LEONARD DEMI Në këtë fazë të fushatës, partitë politike po kulmojnë mobilizimin për të zgjeruar mbështetjen e tyre. Por, nga ana tjetër, këto zgjedhje po brehen nga një propagandë e egër dhe denigruese plot me shprehje ofenduese dhe përcaktime të rënda për kundërshtarët politikë, veçanërisht nga Partia Socialiste, si: anonim, ansambli polifonik i të dehurve,

Burimi