Kryetarja e KQZ-së, ​Valdete Daka infektohet me coronavirus

19

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, është infektuar me coronavirus.

Ajo po qëndron në izolim dhe nuk ka kryesuar mbledhjen e sotme. Këtë mbledhje po e kryeson, Cemajl Kurtishi.

Ndryshe, sot kanë hyrë në fuqi masat e reja antiCOVID-19.Huazuar nga