Qeveria Kurti do të organizojë punëtori për Planin e punës dhe të veprimit

14

Kryeministri Albin Kurti në fundjavë do të mbledh kabinetin qeveritar në një punëtori, ndërsa do ta Programin Qeverisës dhe Planin e Veprimit.

Telegrafi mëson se punëtoria do të mbahet në ndërtesën e Qeverisë.

“Punëtoria e kabinetit qeveritar pritet të mbahet në fundjavë dhe e njëjta nuk do të mbahet në Prevallë por pritet të jetë në ndërtesën e qeverisë”.

Ndryshe, në këtë punëtori pritet të finalizohet Programi qeverisës dhe plani i veprimit.

I njëjti takim ishte mbajtur në Qeverinë Kurti 1, më 29 mars 2020 në Prevallë. /Telegrafi/Huazuar nga