Mediu: Në shumë shtete evropiane janë bërë fushata elektorale dhe nuk janë penguar grumbullimet

18

Në Politikon nga Alfred Lela në RTV Ora, kreu i PR-së Fatmir Mediu u shpreh se në shumë shtete evropiane janë bërë fushata elektorale dhe nuk janë penguar grumbullimet.

Mediu: Në shumë shtete evropiane janë bërë fushata elektorale dhe nuk janë penguar grumbullimet. Ajo që dua të them në Shqipëri është se pjesëmarrja e njerëzve është tregues si ndryshimit. Njerëzit nuk janë miopë. Ka një përplasje me pandemisë shëndetësore dhe asaj ekonomike e korrupsionit.

Besoj se njerëzit dinë ta bëjnë balancën fare mirë. Edhe sipas studimeve thuhet se rreth 30 milionë njerëz do të vdesin si pasojë e pandemisë. Kjo gjë ka një pasojë shumë të rëndë.Source link