Këto janë masat e reja të Qeverisë së Maqedonisë, do të mbyllen edhe bastoret sportive

14

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme ka miratuar masa të reja kufizuese, për parandalimin e përhapjes së coronavirusit.

Qeveria në mes tjerash ka vendosur që ora policore prej nesër (6 prill) të nis në ora 20:00 dhe të zgjasë deri 05:00.

Gjithashtu është miratuar propozimi i Komisionit për Sëmundje Infektive për mbyllje të objekteve hotelerike.

Më poshtë i keni masat që i ka miratuar Qeveria në mbledhjen e sotme:Burimi