Instalacioni i Oltsen Gripshit/ Titullohet “Koha” dhe është vendosur në qytetin e Durrësit

11

Në Durrës është vendosur një aplikacion i titulluar “Koha” dhe që mban për autor, artistin Oltsen Gripshi.

Koha dhe individi është një binom që ngjall gjithmonë interes.

Sendet e zakonshme, në këtë instalacion, shkëputen nga e përditshmja dhe marrin kuptim filozofik.


Top ChannelBurimi nga