Valbona vishet me të bardha për Pashkë, borë edhe në Has

9

Ulja e temperaturave ka rikthyer këtë të dielë reshjet e shiut në pjesën më të madhe të territorit të vendit, ndërsa në veri dhe verilindje reshjet e borës.

Pika turistike e Valbonës në Tropojë u zgjua mëngjesin e kësaj të dielë e veshur me mantelin e bardhë.

E njëjta situatë edhe në has por në sasi më të paktë.Source link