Hoxhaj e Hamza të pranishëm në seancën për presidentin

15

Ushtruesi i detyrës së PDK-së, Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza kanë arritur në sallën plenare.

Hoxhaj ka thënë për media se “Pasi ta përfundojmë flasim”.

Kuvendi i Kosovës me rreth dy orë vonesë ka nisur seancën për zgjedhjen e presidentit. /Telegrafi/Huazuar nga