Hoxhaj e Hamza largohen nga seanca për votimin e presidentit, në sallë mbesin 82 deputetë

12

Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza, kanë lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës, në seancën ku pritet të votohet presidenti.

Ky largim i tyre, u bë pasi që, kreu i PDK-së, Enver Hoxhaj mbajti fjalim dhe kritikoi ashpër qeverinë dhe kryeministrin Kurti, derisa tha se nuk bëhen pjesë e këtij teatri.

Pa këta dy deputetë, në sallën e kuvendit tashmë kanë mbetur 82 deputetë.Huazuar nga