Arsovski: Nuk përjashtohet mundësia e ashpërsimit të masave antiCOVID

31

Zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dushko Arsovski tha se nuk përjashtohen masat e reja nuk përjashtohen nëse numrat e të infektuarave rriten. Por sipas Arsovskit më e rëndësishme është të mos ketë mungesa të shtretërve në spitale, në të kundërt do të merren masa të menjhershme. Nga Komisioni i Sëmundjeve Infektive ende nuk ka propozime për masa shtesë, por nëse do të ketë Qeveria nuk do të hezitojë t’i analizojë ato dhe të vendosë.

The post Arsovski: Nuk përjashtohet mundësia e ashpërsimit të masave antiCOVID appeared first on Alsat.

Burimi