Vazhdon riparimi i ndriçimit publik. Për herë të parë rregulluhet kablli nëntoks…

49

 

 

Vazhdon riparimi i ndriçimit publik. Për herë të parë rregulluhet kablli nëntoksor i djegur në pjesën tek unaza e poshtme e bulevardit Iliria, rruga për tek pallati kulturës dhe tek furra e bukës. Deri tani kan qenë riparime të përkohshme. Sot është vendosur kuçje e re për këtë pjesë…. puna vazhdon ditët në vijim sipas planit

Продолжува поправката со уличното осветлување. За прв пат изгорениот подземен кабел се санира во делот кај долниот кружен тек на булеварот Илирија, патот до центарот за култура и пекарницата. Досега беа привремени поправки. Денес, поставена е нов приклучок за овој дел на градот …. работата продолжува и во следните денови според планот

 

May be an image of 1 personNo photo description available.May be an image of outdoorsNo photo description available.

Huazuar nga faqja e FB Komuna Dibër