Aleksova: Ndihmë të vazhdueshme për agjencitë turistike, periudha kritike vazhdon

21

Turizmi nuk është një veprimtari e vogël, dhe ai është i lidhur me shumë aktivitete të tjera, që do të pësonin humbje, nëse puna e agjencive ndalet, tha në paraqitjen e saj në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat, Ana Marija Aleksova, përfaqësuese e Agjencive turistike në vend. Ajo shprehu frikë se në periudhën e ardhshme situata në këtë sektor do të përkeqësohet edhe më shumë.

Tani vjen 8 marsi, pastaj pashkët, pastaj 1 maji, vjen vera… sinqerisht, ne nuk kemi shumë shpresa. Ne e monitorojmë situatën në vendet dhe përreth, por edhe në përgjithësi. Vendet nuk hapen, shumica e tyre mbyllen edhe më shumë. Ne kërkojmë ndihmë të vazhdueshme,” tha Aleksova.

Burimi