Ambasadori i Japonisë në RMV, ekselenca e tij z. Savada Hironori, sot vizitoi ko…

21

Ambasadori i Japonisë në RMV, ekselenca e tij z. Savada Hironori, sot vizitoi komunën e Dibrës. Qëllimi i kësaj vizite ishte nënshkrimi i kontratës mes ambasadës Japoneze dhe spitalit të përgjithshëm Dibër, me përfaqësues z. Baki Alili-drejtor. Kjo kontratë do të mundësojë financimin e projektit të spitalit të përgjithshëm Dibër nga ana e ambasadës Japoneze në vlerë reth €34000, e që ka të bëjë me digjitalizimin e kabinetit të rentgenit. Ambasada e Japonisë edhe në të kaluarën ka dhuruar shumë paisje mjeksore për spitalin tonë. Në emër të gjith qytetarëve të Dibrës shprehim mirnjohje dhe falënderime popullit Japonez për këtë gjest human. U ra dakord që ky bashkëpunim të vazhdojë edhe… More

May be an image of one or more people and people standingMay be an image of 1 personMay be an image of 1 person and sittingMay be an image of 1 person and standing


Huazuar nga faqja e FB Komuna Dibër