E Hënë, 21 Shtator 2020 – 13:20
albinfo.ch

Ilustrim

Donacionet për komunën e Gjilanit nga njerëz të vullnetit të mirë nga diaspora shqiptare kanë vazhduar edhe sot, transmeton albinfo.ch.

Është bërë e ditur se Mehmet Sopa dhe Spitali Pflegezentrum Rotacher nga Kantoni Zurich, kanë dhuruar 73 shtretër modern për Spitalin Regjinal të Gjilanit.

Mehmet Sopa, përmes një shkrimi në Facebook, ka treguar se nga ky fondacion sot priten të nisen 24 shtretër, kurse të tjerët do të nisen së shpejti.

 

Shkrimi i plotë në rrjetet sociale:

???????? ??? ???????? ? ???????ℎ?ℎ?? ?? ??????.

?? ??????? ?? ???????????? ?? ??????? ?? ???????? ?.????? ???????, ???ℎ???????? ??????? ?.????? ????? ?ℎ? ?????????? ??????????? ?.????? ????????, ?? ????????? ?? ???????ℎ?? ??? ???????? ? ???????? ???? ?? ??ℎ?? ????????.

???, ?? ????? 24 ?ℎ?????? ?????? ??? 73 ???? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ???ℎ???.

???? ?????????? ? ??? ????? ?? ???ℎ???? ?? ?? ???ℎ? ?? ?’?? ???????? ??????? ?????????? ?? ???????? ?? ??????.

???? ?? ??? ?? ???? ?????? ??? ???????? ????????? ?ℎ? ????????? ?? ???????? ??? ?? ? ?? ??????????.

?? ??ℎ?? ????? ??????? ??? ???????????? ? ???????? ????????? ?? ????????.

Spitali Regjional i Gjilanit do të perfitojë donacion nga Mehmet Sopa dhe Spitali Pflegezentrum Rotacher nga Kantoni Zurich, që kanë dhuruar 73 shtretër modern për Spitalin Regjional të Gjilanit.

Publiée par Radio STAR Gjilan sur Vendredi 18 septembre 2020

Spitali Regjional i Gjilanit do të perfitojë donacion nga Mehmet Sopa dhe Spitali Pflegezentrum Rotacher nga Kantoni Zurich, që kanë dhuruar 73 shtretër modern për Spitalin Regjional të Gjilanit.

Publiée par Radio STAR Gjilan sur Vendredi 18 septembre 2020

Source link