Më shumë se 250 paraushtarakë britanikë u hodhën me parashutë në Ukrainë, në një stërvitje të përbashkët ushtarake, si tregim force përballë presidenti rus Vladimir Putin.

Ushtarët e brigadës ajrore të Colchester u hodhën nga avioni në rajonin e Tenivsky, për t’iu bashkuar stërvitjes së mijëra trupave ukrainase.

Në deklaratën e saj për shtyp, Ministria e Mbrojtjes bëri me dije se  këto manovra forcuan dhe më tej marrëdhëniet e bashkëpunimit mes ushtrive të dy vendeve.Linku origjinal