14:01, 8 Gusht 2020

Një burrë pësoi sulm teksa voziste bicikletën dhe u rrëzua në sheshin e Mitrovicës.

Policia dhe disa qytetarë që qëlluan afër reaguan menjëherë për ta ndihmuar.

Pas pak minutash erdhi edhe emergjenca, të cilët i dhanë ndihmën e parë.

Burri tani është mirë dhe me vetëdije, përveç një lëndimi në kokë nga përplasja, raporton Jepi Zë përcjell Klan Kosova.

Shkrimi i plotë:

Qytetarët, policët dhe Emergjenca shpëtuan një qytetar që pësoi sulm teksa voziste bicikletën

***

Një burrë pësoi sulm teksa voziste bicikletën dhe u rrëzua në sheshin e Mitrovicës.

Policia dhe disa qytetarë që qëlluan afër reaguan menjëherë për ta ndihmuar.

Pas pak minutash erdhi edhe emergjenca, të cilët i dhanë ndihmën e parë.

Burri tani është mirë dhe me vetëdije, përveç një lëndimi në kokë nga përplasja.

Source link