13:10, 21 Maj 2020

Një pemë është rrëzuar tek Kryeministria në Shqipëri por fatmirësisht pa shkaktuar dëme.

Pema e rënduar nga lagështia dhe për shkak të vjetërsisë është thyer duke rrezikuar një gardist aty afër.

Por fatmirësisht ai ka shpëtuar pa lëndime, raporton Tch, transmeton Klan Kosova.

Source link