Institucionet kompetente në vend njoftuan se objektet e hotelierike do të hapen në fillim të javës tjetër. Ndërsa është ende shumë herët për të hapur kufijtë, sepse, siç theksojnë ata, nëse hapen një pjesë e madhe e masave dhe përfitimeve të strategjive kombëtare mund të bien në ujë.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dje tha se lehtësirat e hotelierisë do të hapeshin të martën nëse Komisioni për sëmundje infektive do të merrte vendimin të premten.

“Nëse nuk merret asnjë vendim ditën e premte, hapja e ambienteve të hotelierisë me siguri do të jetë gjatë ditëve të para të javës së ardhshme” tha Filipçe./Telegrafi/

Source link