Me rastin e Festës së Bajramit të Madh, dm ofron zbritje të mahnitshme:

deri në -50% të parfumeve të caktuara;
deri në -40% set dhuratash të caktuara;
deri në -25% në të gjithë makijazhin nga MAX FACTOR, AURA, RIMMEL, BOURJOIS, wet n wild, trend IT UP dhe s.he stylezone.

Festat janë një kohë ideale për ti kujtuar dhe për t’iu përkushtuar gjërave në jetë që janë me të vërtetë të rëndësishme. Tani është koha e vërtetë për të kaluar momente të bukura dhe të paharrueshme me familjen. T’ia përkushtojmë tërësisht kohën tonë të çmuar atyre që e meritojnë më shumë. Të jemi bashkë me njerëzit që i duam, njerëzit që na duan, dhe së bashku, në tryezën e iftarit, të kalojmë agjërime të lehta dhe ditë të bukura.

Por këto janë edhe ditët kur duhet t’i kujtojmë miqtë tanë. T’i thërrasim ata, t’i vizitojmë ata dhe t’i pyesim si janë? Ç’farë po bëjne ata? Si i kalojnë agjërimet ?

Një mik i tillë, të cilit iu kujtua për ne është edhe drogeritë dm. Si miq të ngushtë, ata na e urojnë festën dhe na urojnë agjërim të lehtë me zbritje speciale me rastin e Ramazanit nga -50% të parfumeve të caktuara, deri në -30% set dhuratash të caktuara dhe -25% në të gjithë makijazhin nga brendet MAX FACTOR, AURA, RIMMEL, BOURJOIS,  wet n wild, trend IT UP në të gjitha drogeritë e tyre.
Zbritja vlen prej 21.05-31.05.2020.

GËZUAR FESTËN E BAJRAMIT TË MADH DHE AGJËRIM TË LEHTË.

Artikull i sponsoruar

Source link