Bella edhe zyrtarisht ka paralajmëruar ardhjen e verës me koleksionin e ri nëpër gjithë dyqanet e tyre dhe porosia online në Bella eShop.

Koha e mirë dhe me diell është e përshtatshme për ngjyra të buta dhe të hareshme, që do të ndihmonin përditshmërinë tuaj.

1. Koleksioni “kajsia” me ngjyrë të butë me nuanca roze
-Koleksioni që me siguri do të ju pëlqente të gjithë zonjave moderne. Ngjyra e butë me nuancë të kajsisë është një ndër ngjyrat lidere deri më tani. Detajet dhe këmisha e bëjnë dallimin. Pra, i jep maturi këtij kombinimi.

2. Koleksioni “Kalatea” për raste festive

Pjesë të bukura të ngjyrës së purpurt me material të shndrritshme. Ky koleksion është për raste festive dhe data të rëndësishme për ju, femra. Kombinimi i palltos me krahë të shkurtë dhe fund të lëshuar i’a shton bukurinë këtij koleksioni.

Nga 21 deri më 24 maji në mesnatë Bella ka aksion festash – paguaj 2 merr 3, ku edhe produktin më të lirë e merr me 1 denar. Shfrytëzojeni këtë mundësi pasi aksioni vlen edhe për koleksionet e kaluara. Përndryshe, për çdo produkt të blerë, Bella ju befason me një maskë të prodhuar dhe krijuar me shumë stil. Të njejtën mund ta bleni edhe online këtu.

Bella ju uron Bajramin.

Artikull i sponsoruar

Source link