16:25, 21 Maj 2020

Info Magazine e sotme do t’i kushtohet marrëdhënieve shtetërore Kosovë-Shqipëri.

Në këtë drejtim me theks do të trajtohet raporti i Kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti dhe Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.

Për betejën Kurti-Rama do të debatohet me njohësit e rrethanave politike në dy anët e kufirit, Adni Bushati dhe Arben Ahmeti.

Për gjithçka rreth marrëdhënies së dy shteteve dhe dy zyrtarëve me pozitat më të larta institucionale, ndiqeni Info Magazine!

Si rëndom duke filluar nga ora 17:30!

Source link