Vodhën në një dyqan të maskuar me shalqinj në kokë, arrestohet 20-vjeçari

2


Dy të rinj, të maskuar me “lëkura shalqinjsh”, janë kapur nga kamerat e sigurisë, duke vjedhur në një dyqan, në Virxhina të SHBA-ve.

Sipas Daily Mail, policia e Vrixhina-s, ka arrestuar 20-vjeçarin e identifikuar si Justin Rodergs, nën akuzën për vjedhje të pijeve alkoolike dhe mbulim të fytyrës në publik. I riu kishte dhe një mikun e tij bashkëpunëtor në krim, por policia ende nuk ka arritur ta identifikojë atë.

Mësohet se policia ka rënë në gjurmët e Justin, nga një apel për ndihmë në facebook, ku i kërkonte qytetarëve të ndihmonin në identifikimin e autorëve.