11:43, 20 Maj 2020

Ceremonia e ardhshme e çmimeve “Oskar” nuk është deri në shkurt, mirëpo Akademia e Filmit, Arteve dhe Shkencave po e konsideron shtyrjen e kësaj ceremony.

Sipas disa burimeve që kanë preferuar të mbeten anonime, planet definitive janë larg së realizuari marrë parasysh situatën aktuale.

“Me shumë gjasë do të shtyhet”, ka thënë për Variety njëri prej burimeve të afërta me këtë cështje.

Për më tepër, sipas ti, detajet dhe datat e reja nuk janë diskutuar në tërësi dhe as që janë propozuar formalisht.

Sidoqoftë, një tjetër burim ka thënë se data për momentin mbetet e pandryshuar.

https://www.youtube.com/watch?v=dA_7TGD-82Y

Source link