0:50, 21 Maj 2020

Në Malishevë për 21 ditë nuk është regjistruar asnjë rast i ri me Covid-19, transmeton Klan Kosova.

Këtë e bëjnë të ditur me anë të një njoftimi nga Komuna e Malishevës, duke shtuar se janë shëruar 73 persona, dhe vetëm dy raste vazhdojnë të jenë aktiv me COVID-19.

“Kjo qetësi, është  falë zbatimit të masave parandaluese, disiplinës së treguar nga qytetarët, dhe falë punës dhe angazhimit të shtabit emergjent komunal në Malishevës, që kanë bërë një sakrificë të jashtëzakonshme në menaxhimin e situatës me COVID-19”, thuhet në njoftimin e Komunës..

Source link