Ministria e Shëndetësisë në Shqipëri ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 15 raste të reja me Covid-19, prej tyre 13 raste në Durrës, një në Shkodër dhe një në Tiranë.

Në përditësim…Source link