14:02, 19 Maj 2020

Ambasada e Republikës së Kosovës në Slloveni njofton të gjithë bashkatdhetarët që dëshirojnë të kalojnë transit nëpër Slloveni për të shkuar në Kosovë nuk mund të bëhet pa leje paraprake të vendeve të tjera.

Ambasada iu bën thirrje të gjithë bashkëardhetarëve që së pari të lajmërohen në Ambasadat e Kosovës, ku ata jetojnë dhe veprojnë.

Njoftimi i plotë:

 

Source link