10:51, 19 Maj 2020

Në fshatin Kabash të Vitisë një i dyshuar kosovar derisa ishte duke lëvizur me kombi nuk i është ndal njësisë policore dhe në ndjekje e sipër ka shkaktuar aksident.

Gjatë kontrollit në kombin e të dyshuarit, janë gjetur të ngarkuara fara kungulli dhe dorëza medicinale të cilat janë konfiskuar dhe i janë dërguar doganës.

Gjatë verifikimit ka rezultuar se i dyshuari ishte duke lëvizur në kundërshtim me vendimin e Ministrisë.

Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.

Source link