14:37, 19 Maj 2020

Një gjarpër është parë teksa lëvizte në Gërmi.

Lexuesit e Klan Kosovës kanë dërguar pamje dhe fotografi.

Nuk dihet nëse është helmues apo jo ky gjarpër, por mund të i frikësoj qytetarët e shumtë që e frekurentojnë këtë pjesë të Prishtinës.

Edhe më herët në këtë park ishin shfaqur gjarprinjtë.

 

Source link