Shembja e teatrit është krim i llahtarshëm – Klan Kosova

  13


  23:52, 18 Maj 2020

  Aktivisti nga Shqipëria Ervin Goci ka thënë se ky shtet mund të krahasohet me një, siç është shprehur “republikë kamikazi”.

  Sipas tij shembja e Teatrit Kombëtar është një moment shumë i vështirë, njofton Klan Kosova.

  “Është bërë krim i llahtarshëm. Po flasim për një godinë që ishte e ruajtur nga Evropa Nostra, me dosje të plotë, nuk ishte gërmadhë që rrinte. Ishte një godinë supervitale, ku vet këta deri më 2019 e kanë shfrytëzuar vetë”.

  “Në Shqipëri nuk ka demokraci, ka regjim. Një pjesë e artistëve kanë qenë çlirimtarë dhe përkrahës, ata janë një turp i jashtëzakonshëm. S’meritojnë të quhet artistë”.

  Source link