20:32, 18 Maj 2020

Një pjesë e sheshit “Skënderbeu”, u mbush me karroca.

120 të tilla së bashku me nga një çantë, janë vendosur si instilacion i organizuar nga zyra UNICEF dhe Handikos, njofton Klan Kosova.

Me to po kërkohet më shumë punë për këtë kategori.

Zëdhënësi i UNICEF-it për Kosovë, Dren Rexha, po tërheq vërejtjen se edhe në kohë pandemie duhet kujdes për fëmijët me aftësi të kufizuara.

Kronikë nga Agan Hajdarhoxha.
https://www.youtube.com/watch?v=Xp6fbc4sXaE

 

 

Source link