Albumi “Kosovës” nga Nexhat Macula, flet Florent Boshnjaku

Albumi “Kosovës” nga Nexhat Macula Gazetari Kron Sadiku dhe kompozitori Florent Boshnjaku flasin rreth albumit “Kosovës” nga Nexhat Macula.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 18 mai 2020

Source link