20:08, 17 Maj 2020

Artistët nuk arritën të ndalin rrënimin e Teatrit Kombëtar në Tiranë.

Në orët e hershme të mëngjesit njësitet speciale i nxorën ata nga objekti për t’i mundësuar punën ekskavatorëve.

Gjatë ditës pati disa herë përleshje në mes organeve të rendit dhe kundërshtarëve të rrënimit, të cilëve iu bashkëngjit edhe opozita.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Haris Ademi.

 

Source link