18:23, 17 Maj 2020

Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se në Batajnicë të Beogradit, në vendin ku janë varrosur 700 trupa të shqiptarëve, Serbia ka filluar ndërtimin e një kishe ortodokse.

Sipas këtij subjekti politik, ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka dënuar këtë veprim duke e konsideruar akt përçmimi të Serbisë ndaj viktimave shqiptare të këtij akti gjenocidal të Serbisë, njofton Klan Kosova.

“Nuk mund të ketë̈ asnjë̈ marrëveshje paqeje e pajtimi mes Kosovës e Serbisë̈, derisa kjo e fundit nuk i pranon krimet e bëra ndaj shqiptarëve në Kosovë dhe derisa nuk kërkon falje për këto krime, duke i ndjekur dhe dënuar shumë nga kriminelët e luftës që i ka amnistuar”.

klankosova.tv

Source link