Gjatë natës së kaluar, 39 persona nuk kanë respektuar orën policore, ndërsa 30 prej tyre janë arrestuar, dhe për pjesën tjetër u morën të dhënat dhe do të parashtrohen masat e duhura.

Po ashtu, në lidhje me masën për mbajtjen e detyrueshme të pajisjeve mbrojtëse, maska ​​mbrojtëse, janë regjistruar se 28 persona kanë shkelur këtë masë.

Në 24 orët e fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 196 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 24 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim./Telegrafi/

Source link