15:32, 17 Maj 2020

Në Maqedoni gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 426 teste për Covid-19 dhe prej tyre 30 kanë rezultuar pozitivë.

Teksa kanë vdekur edhe tre pacientë dhe janë shëruar 26 pacientë, shkruan Alsat, transmeton Klan Kosova

Janë zhvilluar po ashtu 184 teste skrinningu dhe nuk ka rezultuar asnjë pozitiv.

Source link