16:05, 16 Maj 2020

Ambasada e Kosovës në Gjermani bën të ditur se sot në Kosovë kanë riatdhesuar 143 shtetasë.

“Nga fillimi i pandemisë dhe deri me këtë fluturim, Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në Gjermani, përkundër të të gjitha vështirësive, ka arritur të kthejë më shumë se 520 shtetas në Kosovë”, thuhet në njoftimin e ambasadës të publikuar në Facebook.

Postimi i plotë:

Source link