21:08, 15 Maj 2020

Akuzave që iu bënë paradite, iu kundërpërgjigj pasdite.

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti të premten u thumbua nga i pari i shtetit Hashim Thaçi, i cili atë dhe siç e quajti ‘grupin’ e tij i la fajtorë për disa ngjarje fatkeqe në vend.

Por, i pari i qeverisë nuk priti të kalojë as një ditë,  për t’ia kthyer.

Ky ka një përgjigje edhe kur i hidhet faji se ka bllokuar institucionet, e ka sulmuar demokracinë.

E të parit të ekzekutivit këtu i doli punë të flasë edhe për homologun e tij në Shqipëri, Edi Rama.

Kronikë nga Qëndresa Sinani

 

Source link