9:45, 15 Maj 2020

Në klinikën Infektive, sot janë të hospitalizuar gjithsej 22 raste.

Prej tyre të sëmurë me Covid -19 janë gjithsej 12 raste, njofton Klan Kosova.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid -19 është si vijon:

Tetë raste janë në gjendje stabile, katër raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, prej të cilëve dy pacientë janë në gjendje më të rënduar dhe janë duke u trajtuar në Mjekimin Intensiv të kësaj klinike.





Source link