12:27, 14 Maj 2020

Së paku 84 mijë e 136 veta kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit në SHBA.

Johns Hopkins Univeristy të infektuar në këtë shtet me Covid-19 janë një milion e 390 mijë e 764 veta, transmeton Klan Kosova.

Të dhënat përfshijnë të të gjitha 50 shtetet, Distriktin e Kolumbisë dhe territoret tjera të SHBA-së, sikurse edhe rastet e riatdhesuara.

Amerika është aktualisht shteti më i prekur në botë nga koronavirusi.

Source link