23:04, 14 Maj 2020

Më shumë se 300 mijë njerëz kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit në botë, thuhet sipas të dhënave në Universitetin Johns Hopkins, transmeton Klan Kosova.

BBC shkruan se më shumë se 4.4 milionë njerëz janë infektuar me Covid-19.

Në botë janë shëruar 1.5 milionë njerëz. Ndërsa, pesë shtetet me numrin më të lartë të vdekjeve nga ky virus janë SHBA-ja me 85 mijë të vdekur, Britania e Madhe me 33,614, Italia me 31,368, Franca me 27,425 dhe Spanja me 27 mijë.

Source link