13:46, 14 Maj 2020

Njësiti i deminimit sapo largoi mjetin e dyshuar shpërthyes që gjendej brenda një veture në afërsi të FSK-së në Prishtinë.

Siç ju kemi njoftuar edhe më herët, një qytetar derisa ishte duke punuar në kopshtin e tij në rrugën “Deshmorët e Ponoshecit” në Prishtine, dyshohet të ketë hasur në këtë mjet të dyshimtë, dhe i njëjti e ka marr mjetin dhe me veturën e tij e ka dërguar me qellim për ta dorëzuar tek Forca e Sigurisë së Kosovës.

Source link