20:46, 13 Maj 2020

Këto ditë po kujtohet Masakra e Çabratit.

Në mesin e shumë të vrarëve ishte edhe një vajzë me një histori ndryshe, njofton Klan Kosova.

Në ditën kur shfaqi dëshirën dhe bëri kërkesën për t’iu bashkuar UÇK-së, ajo u vra.

Kronikë nga Merita Neziri

 

Source link