Në 12 qytete të Maqedonisë ku kishte të infektuar, nuk ka më raste aktive, informon Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe përmes profilit të tij në Facebook.

“Deri më sot, në 12 qytete ku kishte pacientë, nuk ka raste më aktive të Covid-19.

Në periudhën tjetër, ne presim një situatë të qëndrueshme dhe të qetë sa i përket epidemisë. Meqenëse objektet e testimit janë lehtësuar, do të fillojmë me një shfaqje masive nesër – do të fillojmë me punonjësit në kopshte”, shkruan Filipçe./Telegrafi/

Заклучно денеска во 12 градови каде имаше заболени, веќе нема активни случаи на КОВИД-19. Да ги почитуваме мерките и да…

Publiée par Венко Филипче sur Mardi 12 mai 2020

Source link