18.7 C
Debar
Monday, June 21, 2021
Maqedonia
155,627
Total confirmed cases
Updated on June 22, 2021 1:33 am
Shqiperia
132,491
Total confirmed cases
Updated on June 22, 2021 1:33 am
USA
34,419,838
Total confirmed cases
Updated on June 22, 2021 1:33 am
All countries
179,534,500
Total confirmed cases
Updated on June 22, 2021 1:33 am
EUR - Vendet anëtare të euro
USD
0.8395
CHF
0.9140
GBP
1.1687

Dibra

Dibër: Ndërmarrja “Standardi” me 1.6 milionë euro borxh, pësojnë të punësuarit...

Ndërmarrja komunale e Dibrës – “Standardi” ku janë të punësuar mbi 80 persona vazhdon të ballafaqohet me borxhe të mëdha që ka ndaj institucioneve, lartësia e së cilës arrin 98.7 milionë denarë. Është një borxh i madh, i cili pa një përkrahje të institucioneve qendrore dhe lokale, nuk mund të shlyhet. Pikërisht për këtë...

News

Shqipëria

Maqedonia

Kosova

DIaspora

Kuriozitete

Bota

Teknologji

Kulturë

Opinion

Shëndeti

Sport

Kombëtarja

KF-Korabi

Receta Gatimi